Експерти са диагностицирали инфекция с новия коронавирус при мъж, който

...
Експерти са диагностицирали инфекция с новия коронавирус при мъж, който
Коментари Харесай

Пасажер с коронавирус е пътувал в един самолет с Байдън

Експерти са диагностицирали зараза с новия ковид при мъж, който е бил на борда на самолета по-рано тази седмица по същото време като претендента за президент на Съединени американски щати Джоузеф. Няма опасности за здравето на политика, той няма да бъде подложен под карантина, се споделя в известието на централата на демократа, оповестено в четвъртък, осведоми ТАСС, представена от БГНЕС.
Както е посочено в документа, става въпрос за чиновник на самолетната компания, която провежда полетите на Байдън. От централата подчертаха, че политикът не се е свързал с това лице, чието име не е посочено. В четвъртък лицето е диагностицирано с зараза. На 11 октомври резултатът е бил негативен.
 Байдън с негативен тест за ковид Байдън с негативен тест за ковид
Кандидатът за президент на Демократическата партия Джоузеф Байдън и брачната половинка му Джил не са инфектирани с новия ковид. Политикът съо...
Разстоянието сред тях по време на полети в понеделник и вторник беше към 15 метра. И този човек, и Байдън „ бяха с маски през целия полет “. Както бе маркирано в централата, специалистите признаха, че Байдън " не е належащо да бъде в карантина " .
Самият демократ заяви в обществените мрежи, че резултатът от теста му за ковид е негативен . Той означи, че няма контакти сред неговите помощници и упоменатия чиновник. Демократът акцентира, че има намерение да продължи предизборната акция.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР