Експерти отправиха трескаво предупреждение към американските власти относно страшно ядрено

...
Експерти отправиха трескаво предупреждение към американските власти относно страшно ядрено
Коментари Харесай

Експерти алармират: Нямате си представа какво може да причини Пхенян на САЩ! 90% от американците ще загинат

Експерти насочиха трескаво предизвестие към американските управляващи по отношение на ужасно нуклеарно оръжие, за което те се опасяват, е Северна Корея може да употребява против Съединени американски щати. Оръжието, известно бомба за нуклеарен електромагнитен подтик, употребява високочестотни радио талази, получени посредством нуклеарна детонация в горната атмосфера, което ще наруши работата и ще повреди цялата електроника, по сходство на голямо късо съединяване, написа в. " Дейли Мейл ". В своето предизвестие специалистите настояват, че сходен гърмеж може да затрие 90% от популацията на Съединени американски щати в границите на година.
Смразяващото предизвестие бе отправено от лекар Уилям Греъм и лекар Питър Винсент При от комисията за електромагнитни импулси в отчет със заглавието „ Ядрена електромагнитна офанзива от страна на Северна Корея: Екзистенциална опасност “.

Според специалистите, бомбата ще бъде детонирана на височина сред 30 и 400 километра над задачата, което ще докара до прекъсване на електроподаването в голям район.

Това на собствен ред ще докара до опустошителни резултати, в това число изключване на хладилниците, в които се държат запасите от храна и медикаменти, спиране на връзките и прекъсване на течащата вода, както и нейното филтриране.

В отчета учените пишат: „ Резултатът може да е прекъсване на електричеството в Съединени американски щати за неустановен интервал, което ще докара до гибелта в границите на година на до 95% от популацията “.

Учените също разказват и „ опустошителните вреди “, които може да аргументи този тип офанзива против Съединени американски щати. „ В рамките на развиването на дребен нуклеарен боеприпас и ракети с огромна дължина на полета радикалните съперници на Съединени американски щати, започвайки със Северна Корея, са действителна опасността от нуклеарен електромагнитен подтик против Съединени американски щати, като това е един от методите, по които сходна страна може да нанесе опустошителни вреди на Съединени американски щати “.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР