Експерти от най-голямата комуникационна група у нас Ogilvy Sofia стартират

...
Експерти от най-голямата комуникационна група у нас Ogilvy Sofia стартират
Коментари Харесай

Ogilvy Sofia стартира обучение на студенти по маркетинг и реклама

Експерти от най-голямата информационна група у нас Ogilvy Sofia започват образование, в което ще предадат своя световен опит и на практика умения на студенти по маркетинг и реклама. Професионалисти ще споделят с новото потомство знанията си и ще опишат кои са работещите решения въз основата на дългогодишната им процедура. Специалисти от организацията, сложила основите на рекламната промишленост у нас, ще преподават на млади гении в новооткритата магистърската стратегия „ Бранд мениджмънт и интегрирани маркетингови връзки “, която стартира през ноември във водещия бизнес университет „ Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси “ (ВУЗФ). Приемът за нея към този момент е отворен.

Как се ръководи рекламна акция? Как се приготвя медиа тактика? Кои са последните маркетингови проучвания? Какви са бъдещите трендове? Ключови специалисти от Ogilvy Sofia ще изнасят лекции по тези и други съществени за промишлеността тематики, ще дават образци от работата си със международни и местни клиенти, и ще провокират полемики по съответни проблеми. След като получат солидна теоретична подготовка, студентите ще имат опция да затвърдят знанията си и да развият нови умения на стажове и семинари в офиса на рекламната организация . Целта на образованието е да сложи мост сред висшето обучение и бизнеса.

Магистърската стратегия е част от тактиката на Ogilvy Sofia в поддръжка на развиването на млади надарени хора по пътя им към професионално израстване в изобретателната промишленост. Ogilvy Sofia ще споделя освен знанията и работещите решения от дългогодишната си процедура, само че ще насочва взор и към бъдещите трендове.

Повече за Ogilvy Sofia:

Ogilvy Sofia е най-голямата информационна група в България и е измежду първите рекламни организации в страната. Част е от интернационалната верига Ogilvy, създаденa през 1948 година от бащата на рекламата Дейвид Огилви. Ogilvy Sofia е екслкузивен сътрудник за България на една от най-големите информационни групи в света – WPP.

В актуалното портфолио на компанията има над 140 международни и български търговски марки, които се доверяват на организацията с потвърдени обичаи в рекламата, която обезпечава цялостно информационно обслужване. Сред клиентите й са водещи компании като Toyota Balkans, Philips HC & PC, MARS, Unicredit Bulbank, A1, Procter & Gamble, Bayer, Sanofi, IКЕА, PEPCO, Visa, Unilever, Ficosota и други

Ogilvy Sofia държи челни позиции в класацията на рекламните организации в България, проведена от „ Капитал “. Като една от водещите организации в страната, компанията печели редица влиятелни награди за най-ефективни и изобретателни рекламни интензивности на фестивалите ФАРА и EFFIE, проведени от Българска асоциация на информационните организации (БАКА). Екипът на Ogilvy Sofia се състои от потвърдени експерти в областта на маркетинга и рекламата с световни познания и местен опит.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР