Експерти от канала в YouTube - Engineering Explained, публикуваха видео,

...
Експерти от канала в YouTube - Engineering Explained, публикуваха видео,
Коментари Харесай

Вижте коя кола може да премине през камерите без да ѝ засекат скоростта /видео/

Експерти от канала в YouTube - Engineering Explained, разгласиха видео, в което доближават със спортния автомобил McLaren 720S до оптималната скорост. Той е толкоз бърз, че даже камерите за вписване на скоростта не могат да го засекат.
Скоростта на McLaren 720S е записана благодарение на преносим VBox регистратор. Това е доста тъкмо и известно устройство.
Британският състезателен автомобил е оборудван с 4.0 литров туин турбо мотор V-8, чиято мощ доближава 710 к.с. Двигателят работи със 7-степенна скоростна кутия с двоен съединител DCT. Ускорението до 100 км/ч лишава единствено 2,9 секунди при оптималната скорост от 341 км / ч.
Разбира се, цената на McLaren 720S с такива характерности е доста висока. По-специално, можете да го закупите за към 284 000 $. Но това е базовата цена. Най-добрите версии са още по-скъпи.
Официалната премиера на McLaren 720S се състоя през март 2017 година на автомобилното ревю в Женева. Малко по-късно започнаха и продажбите й започнаха като се предлага в два разновидността на корпуса - купе и кабриолет.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР