Експерти от Фонд Земеделие проверяваха къщи за гости край Белоградчик.

...
Експерти от Фонд Земеделие проверяваха къщи за гости край Белоградчик.
Коментари Харесай

Експерти от Фонд Земеделие провериха къщи за гости край Белоградчик

Експерти от Фонд " Земеделие " ревизираха къщи за посетители край Белоградчик. Туристическите обекти в селата Рабиша и Чифлик са построени с пари по Програмата за развиване на селските региони и са измежду 288-те в страната, за които петгодишният интервал на мониторинг не е завършил.

В село Рабиша специалисти ревизираха комплекс за преспиване на туристи. По програмата за развиване на селските региони за тях са отпуснати 370 хиляди лв..

Димитрана Каменова, шеф на Областната дирекция на Фонд " Земеделие " в Монтана: Нашите специалисти от фонд „ Земеделие " ревизират всички документи, с които се потвърждава дали в действителност къщата работи като такава и дали в действителност се извършва бизнес проектът, с който те са кандидатствали и са били утвърдени.

Проверката в туристическия обект не е първата, споделиха домакините.
Добрин Димитров, админ: Общо взето сме обект на непрекъснат надзор. Когато всичко е изрядно и е наред, няма от какво да се тормозим.
В село Чифлик специалисти от фонда ревизираха екоселище с глинени къщи и място, където туристите да подготвят храната си. Европейското финансиране е над 390 хиляди лв.. На място завариха и гости.
Димитрана Каменова, шеф на Областната дирекция на Фонд " Земеделие " в Монтана: Можем да кажем умерено, че към сегашния миг работи като туристически обект.
14 са обектите на териториите на областите Видин и Монтана, които подлежат на инспекции.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР