Експерти на Министерството на туризма направиха спешна проверка за състоянието

...
Експерти на Министерството на туризма направиха спешна проверка за състоянието
Коментари Харесай

Министерството на туризма: Плажът Бургас-север е чист

Експерти на Министерството на туризма направиха незабавна инспекция за положението на морски плаж Бургас-север и не установяваха нарушавания по поддържането му каквато информация се появи в медийното пространство, оповестяват от пресцентъра на ведомството.

Пясъчната линия е чиста и няма скупчване на водорасли или боклуци. Концесионерът прави постоянно разчистване, както е планувано по контракта с министерството, и разполага с нужната техника за това.

Поставени са и задоволително кошчета за боклук. Не са открити нарушавания по стопанисването на линията, свързани с водноспасителната активност, здравното обслужване, разполагането на спомагателни търговски обекти, свободна повърхност и други, показват от МТ.

През последните дни морето е бурно и е обикновено на моменти да има изхвърлени на брега водорасли, само че те се отстраняват ежедневно. Никъде не се виждат купчини от тях.

Тази част от пясъчната линия е измежду най-посещаваните и желани в града. През този летен сезон плажът предлага безвъзмездни чадъри и шезлонги, се показва в съобщенито на Министертвото на туризма.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР