Експерти казаха какво трябва да направите, за да постигнете успех

...
Експерти казаха какво трябва да направите, за да постигнете успех
Коментари Харесай

Експерти разкриха тайните на успеха в Tinder

Експерти споделиха какво би трябвало да извършите, с цел да постигнете триумф в приложението за запознанства Tinder. Това написа Swipe Life.

Директорът на службата за запознанства VIDA Скот Валдез поучава по сериозен метод да подходи към избора на фотоси. Според него хората обичат елементарни и ясни фотоси без филтри, което може да даде добър взор върху лицето. Освен това облеклата не би трябвало да се сливат с фона.

Консултантът за запознанства Майлс Скот поучава да обърне внимание на текста на профила. Трябва да посочите задачата на срещите, с цел да отстраните неотложно всички, които не дават отговор на ползите ви. Също по този начин, с цел да започнете диалог, е добре да задавате въпроси на други консуматори, евентуални сътрудници. Успешно за същата цел може да служи една необикновена фотография или фотография с домашни любимци.

Друг специалист по запознанства, Селия Швайер, посъветва да влизате в приложението в по този начин наречените пикови часове, когато се употребява от максимален брой хора. Според нея това са неделните вечери и делничните дни, изключително втората половина на четвъртък, когато хората стартират интензивно да вършат проекти за събота.

И най-после, консултантът Стив Дийн поучава неотложно да си уреждате среща, защото безкрайната преписка може да докара до загуба на интерес в индивида.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР