Експертът по НЛО Д. Цукалос: Земята е кръгла, повярвайте ми,

...
Експертът по НЛО Д. Цукалос: Земята е кръгла, повярвайте ми,
Коментари Харесай

Експертът по НЛО Д. Цукалос: Земята е кръгла, повярвайте ми!

Експертът по НЛО Д. Цукалос: „ Земята е кръгла, повярвайте ми, тя е кръгла! “Експертът по НЛО и последовател на теорията на античните астронавти – Джорджио Цукалос (Giorgio A. Tsoukalos) разгласява изказвания, че проблемите на човечеството и даже религията, са резултат от срещи с извънземни (HiddenTruth.site).Цукалос направи изказване в духа на „ Древните извънземни ” (Ancient Aliens): “Причината, заради която през днешния ден имаме вяра, е поради визитите на извънземни. ”По време на двучасова лекция, Цукалос твърди, че извънземните с напреднали технологии са били одобрявани като богове с вълшебен сили. Той осъжда археолозите за неправилното пояснение на историческите доказателства за извънземни, като божества или вълшебен създания, основани от суеверни антични нации.Експертът има вяра, че античните хора погрешно са приемали извънземните за богове, от тук се коренят всички религии по света.Освен това, Цукалос удостовери още веднъж убеждението си, че Земята в действителност е кръгла. Експертът по НЛО безусловно сподели следното:
„ Ако извънземен покаже, че Земята е кръгла, повярвайте ми, тя е кръгла! “Четете още: Какво ще сполети Земята, когато някой ден спре да се върти Но, има и твърди скептици. Въпреки изявите си в Travel Channel и National Geographic, водещият на Ancient Aliens, е разказан от Брайън Скрол от списание Smithsonian, като „ вманиачен пламък “.

 Ancient.Aliens.Cover - Експертът по НЛО Д. Цукалос: Земята е кръгла, повярвайте ми!
Журналистът назова епизода от Ancient Aliens, в който извънземни убиват динозаврите „ неразбираема примес от празни спекулации и откровени измислици “. “Древните извънземни ” (Ancient Aliens) е американска документална телевизионна поредност на History Channel. Продукцията е на Prometheus Entertainment в документален жанр.Програмата представя хипотези за древните астронавти и предлага исторически текстове, археология и легенди с доказателства за антични контакти на хората с извънземни същества.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР