Eкспертът по крипто търговия и анализатор Майкъл ван де Поуп

...
Eкспертът по крипто търговия и анализатор Майкъл ван де Поуп
Коментари Харесай

3 алткойна, които си заслужава да наблюдавате според Майкъл ван де Поуп

Eкспертът по крипто търговия и анализатор Майкъл ван де Поуп неотдавна показа мнението си във видеоклип в YouTube, оповестен на 23 юни, че чака алткойн пазарът да се увеличи през идващите дни, възползвайки се от облагите на Биткойн.

Вземайки тази прогноза поради, Поуп дефинира три съответни монети, които съгласно него са удобен избор за вложения в очакване на идния напредък на алткойн пазара. Все отново си коства да се означи, че макар бичата наклонност, доста алткойни към момента са на алено.

Chainlink (LINK)

Една от монетите, изтъкнати от анализатора, е Chainlink (LINK). Поуп акцентира, че Chainlink е претърпял мечи пазар през последните две години и половина, считано от август 2020 година

Той допуска, че откакто Chainlink си възвърне границата от 2,300 сатошита, може да се чака позитивна динамичност на пазара. Важно е да се спомене, че Chainlink претърпя пик през май 2021 година, последван от следващ спад. Поуп също по този начин акцентира, че бъдещото ценово деяние на LINK е тясно обвързвано с представянето на Биткойн .

Той предвижда, че алткойни като Chainlink могат да наберат скорост, в случай че Биткойн се консолидира и остане релативно постоянен в продължение на няколко седмици. Ако обаче Биткойн стартира още веднъж да се повишава, алткойните може да отчетат растеж в стойностите на USDT, въпреки и в по-малка степен от Биткойн.

Към момента на писането на публикацията LINK се търгува на цена от $6.16, което демонстрира седмична облага от над 15%.

Avalanche (AVAX)

Друга монета, упомената от Поуп, е Avalanche (AVAX). Той означи, че сега Avalanche минава през забележителен ретест, показвайки признаци на обещаващо възобновяване. Според него криптовалутата сполучливо е отскочила от ниски равнища, което демонстрира позитивна пазарна агресия.

Анализът на Поуп разкрива, че тези интервали на агресия нормално са мощно волатилни, като нормално не престават няколко седмици. Историческите данни демонстрират сходен модел през декември 2020 година, последван от пик през февруари. Тези етапи на ускорение нормално не престават от шест до осем седмици и се характеризират с повишен размер и инерция.

Експертът акцентира смисъла на стратегическото позициониране на вложителите през тези сериозни интервали в подготовка за възможен прогресивен подтик.

Към момента на писане на публикацията AVAX се търгува на цена от $13.40, като за последните седем дни е повишена с над 15.88%.

Curve DAO (CRV)

Накрая, Поуп загатна Curve DAO (CRV) като актив, който си коства да бъде следен, макар че призна, че цената му към момента е относително ниска.

Той означи, че сега CRV минава през интервал на неустановеност, защото ретества равнищата си на поддръжка. Стойността на CRV също се възползва от цялостното бичо рали на крипто пазара.

Понастоящем CRV се търгува на цена от $0.70 с дневна облага от над 5%. През последните седем дни Curve означи нарастване от над 12%.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР