Експертът по инфекциозни болести в САЩ доктор Антъни Фаучи е

...
Експертът по инфекциозни болести в САЩ доктор Антъни Фаучи е
Коментари Харесай

Антъни Фаучи охраняван заради смъртни заплахи

Експертът по инфекциозни заболявания в Съединени американски щати лекар Антъни Фаучи е получил смъртни закани , удостовери източник пред Си Ен Ен.

Фаучи е топ специалист и член на специфичния екип на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп в битката против ковид.

Има закани за персоналната сигурност на експерта и той непрекъснато е охраняван, в това число и в дома му, разясни източникът пред американската медия.
 Вещаят до 200 хиляди жертви и милиони инфектирани в Съединени американски щати от ковид
Вещаят до 200 хиляди жертви и милиони инфектирани в Съединени американски щати от ковид

Той не се съгласи с Тръмп за най-хубавия отговор на рецесията

Вестник " Вашингтон пост " първи заяви, че са отправяни закани към Фаучи и че го охраняват.

Не се оповестяват детайлности какви закани са били отправени към специалиста.

По време брифинг в Белия дом в сряда Фаучи беше запитан дали той или координаторът лекар Дебора Бъркс, която също взе участие в екипа, са получавали някакви закани и дали са получили защита. Той съобщи, че не може да отговори.
 Над 1000 души починаха за ден от ковид в Съединени американски щати
Над 1000 души починаха за ден от ковид в Съединени американски щати

Заразените към този момент са над 200 000...

Докато Фаучи отговаряше, Тръмп бързо го прекъсна. Той означи, че най-известният специалист по инфекциозни болести в Съединени американски щати не се нуждае от защита.

" Той не се нуждае от защита, всеки го обича. Освен това те ще имат огромен проблем, в случай че се осмелят да нападат ", заплаши американският водач.

Фаучи е измежду здравните съветници от екипа на президента, които предизвикват за продължение използването на рестриктивните мерки, откакто Тръмп изслуша бизнеса и някои съдружници от консервативните кръгове, които предизвестяват, че ограничаващите ограничения са по-опасни от самия вирус.

Решението на Тръмп да удължи ограниченията беше взето след предизвестието на Фаучи и Бъркс, че 100 000-200 000 американци могат да умрат от вируса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР