Експертът на Sky Sports Гари Невил изрази мнение, че Манчестър

...
Експертът на Sky Sports Гари Невил изрази мнение, че Манчестър
Коментари Харесай

Невил: С тази отбрана Юнайтед не може да стане шампион

Експертът на " Sky Sports " Гари Невил изрази мнение, че Манчестър Юнайтед не може да стане първенец на Англия, в случай че не укрепи защитата си.

В неделя централните бранители на " алените дяволи " Виктор Линдельоф и Ерик Баи не съумяха да се оправят с офанзивите на " чайките " и Юнайтед изгубиха от Брайтън с 2:3.

" Най-важното за Манчестър в тези две срещи бе просто да победи. Поражение против Лестър или Брайтън в допълнение ще сгъсти облаците над " Олд Трафорд ", както споделих преди началото на сезона. Още преди първия мач беше ясно, че Юнайтед се нуждае от един или двама авторитетни централни бранители. По думите на Моуриньо, той е показал лист със своите цели на клуба, само че не е получил никой от него. Кой знае по каква причина? Възможно е те да са били прекомерно скъпи, или пък да не са подхождали на философията на клуба. Може и да не са били налични. Когато Юнайтед не купи никой от този лист и останаха наличните централни бранители, беше ясно, че те ще се окажат под огромен, доста огромен напън. Когато в общественото пространство се приказва за играчи, които ще бъдат поканени на избрани позиции, това е най-лошо нещо за футболистите в съблекалнята. Видяхме, че Ерик Баи и Виктор Линдельоф не бяха задоволително уверени. Или пък не са задоволително положителни. Истината е сред двете. По мое мнение те не са първокласни играчи. Ако с тях действаше някой от рода на Джон Тери, Яп Стам, Рио Фърдинанд или Неманя Видич, всичко щеше да бъде наред. Провел съм доста мачове за Юнайтед на поста централен бранител, само че постоянно ми е бил необходим мощен и постоянен сътрудник, другояче щеше да ми бъде доста мъчно поради не изключително впечатляващите физически данни. Понякога можеш да се объркаш малко, само че тези бранители през днешния ден го вършиха през целия мач. И това се случва много постоянно. Те не са задоволително положителни, групово и самостоятелно. Моуриньо в Челси притежаваше мощни и мощни бранители. На " Олд Трафорд " това го няма. Нужни са спомагателни вложения и явно клубът би трябвало да го поддържа. Моуриньо добре знае, че в основата на триумфа - това е положителната защита ", разяснява легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР