Експерт, притежаващ сертификат за секс-терапевт сподели за своя опит с

...
Експерт, притежаващ сертификат за секс-терапевт сподели за своя опит с
Коментари Харесай

Вижте кои са петте грешки в секса


Експерт, притежаващ документ за секс-терапевт показа за своя опит с работата си със стотици двойки. Лари Уотсън, която има над 27 годишен опит в работата с двойки с проблеми е открила, че нито възрастта, нито опитът са фактор в интимните връзки.

В работата си тя е достигнала до 5-те най-често допускани неточности от дамите по време на секс с половинките си. Според нея те могат да имат съдбовни последствия за връзката.

Ето ги и грешките съгласно Уотсън и решението към всяка от тях:
Мъжете са просто устроени същества и тънките подмятания и маскирани сигнали не могат да бъдат разпознати от тях. Тя счита, че дамите постоянно би трябвало да бъдат по-активната страна, която взима самодейността. Мъжете не помнят желанията на половинките си. Препоръката към дамите е да не стопират да споделят какво тъкмо харесват и даже да насочват сътрудниците си към това. Дамите прекалено много се концентрират над минусите си във външния тип. Съветът към тях е да спрат да се самокритикуват и да се провиснал. Заради порното доста дами считат, че за хубави преживявания са нужни акробатични умения. Насоката е просто да се поговори с половинката и да се разиска кой какво харесва. Дамите работят прекомерно наивно и нежно под завивките. Според лекар Уотсън е належащо от време на време мъжете да бъдат по-доминантни, като даже и най-инициативните от тях.
Източник: blitz.bg



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР