Експерт по сигурността каза, че атаката с дрон, която уби

...
Експерт по сигурността каза, че атаката с дрон, която уби
Коментари Харесай

Вътрешен ужас Атака с дрон в Йордания, която уби 3-ма американски войници при „много умишлена ескалация“

Експерт по сигурността сподели, че офанзивата с дрон, която умъртви трима американски бойци в Йордания за една нощ, е била навременна и „ доста умишлена ескалация “, защото Белият дом приписва офанзивата на „ радикални, подкрепяни от Иран въоръжени групировки, настоящи в Сирия и Ирак. “

Президентът Байдън сподели, че Съединени американски щати към момента „ събират обстоятелствата “ по отношение на „ еднопосочната “ офанзива с дрон виновен за първите жертви на Съединени американски щати от началото на нарастващия спор. Твърди се, че ударът е ранил още десетки в североизточния район на Йордания, покрай сирийската граница, а анализаторът по сигурността Майкъл Хоровиц сподели, че местоположението на офанзивата не е инцидентно.

Длъжностно лице сподели, че дронът е блъснал жилищната част на американската база в североизточна Йордания, съгласно Washington Post, до момента в който господин Хоровиц написа в Туитър, че „ най-малко 34 американски чиновници се правят оценка за допустимо травматично мозъчно пострадване. "

Той сподели, че местоположението на кула 22 удостоверява, че офанзивата е ескал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР