Експерт по радиация тихомълком е наследила част от богатството на

...
Експерт по радиация тихомълком е наследила част от богатството на
Коментари Харесай

Балдъзата на Мутафчийски наследи милионите му, намърда се в най-апетитните му имоти

Експерт по радиация тихомълком е наследила част от благосъстоянието на починалия олигарх Младен Мутафчийски, демонстрира инспекция на „ България Днес ”.

Тъй като Мутафчийски и брачната половинка му, която умря от онкологично заболяване нямат деца, цялото имущество на Ели Гюлева придобива сестра й Илона. Приживе Ели и любовницата на Мутафчийски водеха правосъдни каузи за делба на наследството му. Сега достойнството се пада на Илона, която към този момент е влезнала във притежание на немалка част от благосъстоянието. Богатата наследница не е обществена персона. За нея е известно, че е измежду водещите експерти по радиационна отбрана и сигурност.

До гибелта си през 2013-г. Мутафчийски  бе притежател на мощен бизнес в туризма. Наред с компаниите тогавашният оръжеен търговец има и десетки парцели и банкови сметки у нас и в чужбина. По неофициална информация цената им е над 500 милиона лв.. Претенденти за сумата се оказаха брачната половинка на Мутафчийски, с която той не живееше, само че нямаха бракоразвод и любовницата му Бойка Стоянова.

Малко след гибелта му бе отворено наследство съгласно което той оставя голяма част от благосъстоянието си на Бойка Стоянова. Законната му брачна половинка отхвърли да одобри волята му и стартира правосъдни борби. Самата тя не съумя да ги завърши до гибелта си през 2017-а. Илона към този момент е влезнала във притежание в два големи хотела на Слънчев бряг на стойност към 100 милиона евро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР