Експерт по електронен бизнес от УНИБИТ поема Изпълнителната агенция по

...
Експерт по електронен бизнес от УНИБИТ поема Изпълнителната агенция по
Коментари Харесай

Експерт по електронен бизнес от УНИБИТ поема Агенцията по лозата и виното

Експерт по електронен бизнес от УНИБИТ поема Изпълнителната организация по лозата и виното. Георги Тодоров е назначен за нов шеф на ведомството. Той има магистърската степен по “Електронен бизнес и електронно управление” към УНИБИТ София и две бакалавърски степени – “Промишлена енергетика” към Технически университет София и " Информационни технологии " - УНИБИТ София.

Преди поемането на поста от октомври 2017 година до май 2022 година Георги Тодоров е бил част от Националния институт за проучвания и сертификация (НИИС), правоприемник на Института по винарство. За него се показва, че в ежедневната си активност е имал тясна връзка с винопроизводителите от България.

В съдействие с изпитвателната лаборатория и екипа на отдел Специализирани препоръки в лозарството и винарството, е взел участие в разрешаването на проблеми в сектора.

Работил е интензивно за популяризирането на българските винопроизводители пред български и задгранични търговци (Европа, Южна Корея и Япония). Има дълготраен опит в телекомуникационния бранш.

До момента постът се заемаше от инж. Красимир Коев. В известието на агроведомството са спестени претекстовете за промяната му.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР