Експерт от The Repair Shop остана зашеметен от това, което

...
Експерт от The Repair Shop остана зашеметен от това, което
Коментари Харесай

Експертът от The Repair Shop на BBC се възмущава от „най-лошия артикул, който са виждали от 30 години“

Експерт от The Repair Shop остана замаян от това, което тя назова „ най-лошият продукт “, който вижда през 30-те си години година възстановителна кариера.

В последния епизод на шоуто на BBC гостът Сидра се надяваше, че Луиз Дроувър може да върне към живот мощно ламинираното здравно удостоверение на обичания си татко от 70-те години. Казаха й по какъв начин татко й е умрял от ковид, откакто работеше в болница - и тя искаше да сложи в рамка предмета с подписа му, който към момента е там.

Луиз се опита да помогне, само че знаеше, че ще бъде огромно предизвикателство Тя сподели: „ Този ​​ламиниран документ е евентуално най-лошият, който съм виждал през цялата си 30-годишна кариера. Има три ламинирания към него и два пласта от нещо, което наподобява като доста тъничък целофан.

„ При покачване сносно, единият към момента е доста крепко закрепен. Все още не съм сигурен по какъв начин се смъква този и по-късно този доста пълен, хрупкав извън. Най-трудното нещо с това евентуално ще бъде да отстрани след това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР