Експерт каза на съдебните заседатели, че е изключително малко вероятно“

...
Експерт каза на съдебните заседатели, че е изключително малко вероятно“
Коментари Харесай

`Изключително малко вероятно` Новороденото бебе на Констанс Мартен е починало от студ, чува журито

Експерт сподели на правосъдните заседатели, че е „ извънредно малко евентуално “ новороденото бебе на майката дезертьор Констанс Мартен да е умряло от студа.

Мартен, на 36, и нейният сътрудник Марк Гордън, на 49, са живели отвън мрежата в палатка в Саут Даунс, когато щерка им Виктория е умряла, разбра Old Bailey. В показанията си Мартен сподели, че детето е умряло, когато е заспало, до момента в който я е държало под якето си в палатката предишния 9 януари. Силно разложеното тяло на Виктория е открито в торба на Lidl в колиба в Брайтън предишния 1 март.

Причината за гибелта не е открита. Професор Питър Флеминг, специалист по здравето на бебетата, прегледа събитията за гибелта на бебето, откакто чу описа на Мартен. Давайки показания във вторник, очевидецът на отбраната сподели на правосъдните заседатели: „ Не съм виждал доказателства за хипотермия като причина за гибелта, само че описанието на това по какъв начин са се грижили за бебето би направило хипотермия извънредно малко евентуална. “ Той добави,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР