Експериментите на треньора на Левски Станимир Стоилов за двубоя срещу

...
Експериментите на треньора на Левски Станимир Стоилов за двубоя срещу
Коментари Харесай

Край на експериментите в състава на Левски

Експериментите на треньора на Левски Станимир Стоилов за дуела против Черно море не сработиха. Сините изгубиха с 0:1 на " Тича ", като направиха прекомерно малко в предни позиции. Те стигнаха до състояние едвам в самия завършек на дуела, само че при него Андриан Краев не съумя да преодолее вратаря на домакините Иван Дюлгеров, написа " Тема спорт ".

Във Варна Станимир Стоилов заложи на състав, в който липсваха чисти крила. Вдясно играеше нападателя Марин Петков, а вляво стартира офанзивния халф Димитър Костадинов. Този ход обаче се оказа неудачен. Сините нямаха нито заостреност в нападенията, нито пък младоците дадоха широчина на играта. Георги Миланов, който бе подложен в ролята на плеймейкър, също се загуби. И това изяснява за какво Левски бе като безвредна игла в предни позиции. След края на дуела Стоилов самичък призна, че проектът му не се е получи. " Нямахме положения, не направихме нищо по крилата ", регистрира той.
 Станимир Стоилов гони досегашен титуляр?
Станимир Стоилов гони досегашен титуляр?

Христос Шелис може да е навън от отбора

Затова и треньорът ще направи промени за идното ново посещение. На 6 ноември, събота, в 17:30 часа, сините ще излязат против Славия на стадиона в столичния квартал " Овча купел ". За този дуел обаче Стоилов ще се завърне към единайсеторка, в която има чисти крила. Вляво ще е Здравко Димитров, до момента в който вдясно се чака да бъде изместен Георги Миланов.

Интересното е, че в първите си дуели отпред на Левски, Стоилов не правеше внезапни придвижвания по състава, и предпочиташе да обиграва 11 футболисти. Засега от листата му изпадна само Христос Шелис - кипърецът бе титуляр в центъра на отбраната, само че към този момент даже не влиза в групат
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР