Експериментирането в секса не изисква нищо повече от малко смелост,

...
Експериментирането в секса не изисква нищо повече от малко смелост,
Коментари Харесай

Люлка за сексуални експерименти

Експериментирането в секса не изисква нищо повече от малко храброст, от време на време лубрикант и добра връзка с колегата ви, с цел да бъде преживяването в действителност необикновено положително и за двамата.

В секс шоповете се оферират най-различни уреди и принадлежности за нашарване на половия живот. Едно забавно такова е така наречен секс люлка. Тя съставлява люлка в същинския смисъл на думата, само че за възрастни - с малко повече въжета, вериги, каиши и хватки, на които да увиснете в секс поза и то във въздуха. Люлката се предлага в няколко вариации. Може да има лична стойка или да се окачва на тавана или на касата на вратата.

 Люлеенето по време на секс е нещо, което може да ви изведе до нови върхове на полов възторг. Позите си съвсем идентични с тези, които практикувате в леглото, само че с тази разлика, че висите във въздуха. Секс люлката е нещо, което може да ви помогне да експериментирате с придвижвания и пози, които са непостижими за осъществяване върху леглото. Има и детайл на завързване, което пък прави секс люлките идеални за феновете на на садомазохистични осъществявания.

Секс люлките са направени по този начин, че да имате няколко опорни точки и да се чувствате изцяло комфортно и без ненужно напрежение да се отпуснете във въздуха. Самото качване на секс люлката може да бъде малко по-трудно и смущаващо, по тази причина тя е подобаваща играчка за двойки със постоянна връзка и взаимно доверие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР