Експериментът се оказа успешен и проблемът с храната по време

...
Експериментът се оказа успешен и проблемът с храната по време
Коментари Харесай

Учени разработиха растения, способни да живеят на Марс

Експериментът се оказа сполучлив и казусът с храната по време на дълги галактически пътувания наподобява е позволен

Изглежда човечеството ще може да лети до Марс с градината си. Учените са създали растения, които могат да оцелеят на Червената планета и затова евентуално вземат решение казуса с храната по време на дълги галактически пътувания. Това предават международни медии и Блиц.

За да оцелеят, растенията би трябвало да са по-податливи на светлина и химикали. За да създадат това, учените са смесили вода, железни соли и органични линкери - двуверижни ДНК фрагменти, които да усилят степента на оцеляване на растението.

Всичко това по-късно се прибавя към разтвора и корените се обработват с тях. И с цел да се уверят, че цялата примес е всмукана, растенията са покрити с наночастици, които светят в тъмното и са оставени под ултравиолетова светлина.

Експериментът в последна сметка се оказа сполучлив.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР