Екскурзии до Дубай, ежемесечни воаяжи до Гърция и Турция, луксозни

...
Екскурзии до Дубай, ежемесечни воаяжи до Гърция и Турция, луксозни
Коментари Харесай

Кой плаща масрафите на Мис България?

Екскурзии до Дубай, ежемесечни воаяжи до Гърция и Турция, първокласни коли и скъпарски облекла на международно известни марки… Кой заплаща всичко това? Този въпрос мъчи светските хроникьори към особата на Мис България 2020 Венцислава Тафкова, написа Show.bg.

За похлупак тези дни моделката разгласи, че ще става фолк певица и към този момент приготвя първите си клипове. Кой поема разноските към реализацията на музикалните планове? Тафкова към момента няма изяви на сцената и не получава галактическите възнаграждения на една Галена или Преслава, да вземем за пример.

Според столични клюкари, близки до миската, целият харч се поема от загадъчен благодетел със солидни финансови благоприятни условия. Именно с помощта на него тя започва кариера в музикалната промишленост и това надали е изненада. Повечето имена във фолк сектора разчитат напълно на заможните си половинки, които покриват разноските към основаването на клипове и нови песни.

Самата моделка тези дни загатна за нов мъж в живота си, който я прави щастлива. А щастието за днешните миски е много разтегливо разбиране и постоянно се изчерпва с заплащането на няколко клипа и пътешествия до екзотични страни.

Едно е несъмнено – в днешно време е невероятно да стартираш музикална кариера с доходи от реклами на козметика и долни дрехи, безапелационни са осведомени от сектора. Изводите оставяме на вас…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР