Екскурзианти посрещнаха нощта на магистралата, съобщи Нова телевизия. На връщане

...
Екскурзианти посрещнаха нощта на магистралата, съобщи Нова телевизия. На връщане
Коментари Харесай

Туристи нощуваха 4 часа на магистрала

Екскурзианти посрещнаха нощта на автомагистралата, заяви Нова телевизия. На връщане от екскурзия в Гърция, рейсът, с който пътували, ненадейно спрял, тъй като му свършило горивото. Пътниците прекарали близо 4 часа по мрачно на автомагистрала "Струма ".

„ На връщане, доста късно вечерта, към 22:30 ч. закъсахме на автомагистралата, след разклона за Дупница. Вътре имаше един водач и една екскурзоводка. Спряхме и стартира едно лутане. Разбрахме, че е свършило горивото на автобуса”, описа пред предаването „ Здравей, България” една от пътничките в рейса. „ Не се следваше някакъв проект на държание, когато има някакъв проблем. Кой е задължен да каже на пасажерите, че има проблем и да има проект какво да направи. Изчезнаха и екскурзоводката, и водача, и по този начин към 15 минути”, описа друга пътничка.

Когато пасажерите вземат решение да потърсят помощ на телефон 112, им споделят да сложат светлоотразителния триъгълник. Такъв обаче се оказва, че липсва. А пасажерите се тормозили и от тъмнинаната вътре в рейса, защото водачът не пуснал светлините, с цел да не се изхаби акумулатора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР