Ексклузивният модел с черен оникс струва около 24 хил. евроПрезидентът

...
Ексклузивният модел с черен оникс струва около 24 хил. евроПрезидентът
Коментари Харесай

Путин се отказа от Запада - смени швейцарския си часовник с руски

Ексклузивният модел с черен оникс коства към 24 хиляди евро

Президентът на Русия демонстративно предизвиква националната стопанска система: съгласно известия в медиите вместо швейцарска марка Владимир Путин неотдавна носи ръчен часовник, създаден в Русия.

Според медийни изявления той е с марката Imperial Peterhof Factory на съветския производител „ Ракета “, осведоми

Според часовникът коства 1,5 млн. рубли, което се равнява на към 24 хиляди евро. Според публикацията президентският часовник е извънреден образец: черният оникс, употребен за рамката, може да бъде поръчан единствено от Путин, само че не и от други клиенти.

„ Часовникът на президента е с черен оникс. Сега не използваме този съответен камък, с цел да може часовникът да резервира своята ексклузивност. Можете да поръчате сходен часовник, само че с друг камък. Цената на часовника постоянно е една и съща: 1,5 млн. рубли. Часовниците са унисекс, само че не познавам девойки, които да си ги поръчват. Поръчват ги най-вече мъже. В момента създаваме женски модел, който ще е с диаманти. Вероятно ще коства по-скъпо ", обявиха от компанията.

След в края на февруари страната е обект на огромни наказания. Много интернационалните компании се отдръпнаха от Русия. Поради това доста артикули и артикули към този момент не могат да се създават и доставят там. Москва обаче неведнъж акцентира, че ще преживее наказателните ограничения и даже ще излезе по-силна от тях.

По-лошо качество за по-висока цена

Според „ " до момента водачът на Кремъл постоянно е носил модели, създадени от швейцарските производители Blancpain или IWC. „ Да не забележиш разликата е все едно да объркаш някогашния Mercedes-Benz Pullman Guard на президента с актуалната му лимузина Aurus Senat ", гласи коментар в съветския ежедневник, който пръв заяви за новия часовник на ръката на Путин.

Журналистите изясняват прекосяването към съветския модел с функционалността на съветския президент като модел за подражателство: Путин желае да даде добър образец и да показва персоналната си ангажираност с програмата на държавното управление за заменяне на вноса.

Тази стратегия планува съветската стопанска система да създава допустимо най-вече съставни елементи, артикули и артикули, които липсват заради западните наказания. Повечето икономисти обаче не имат вяра, че това ще бъде сполучливо заради тесните взаимовръзки на международната стопанска система. Те считат, че най-вероятният сюжет е деиндустриализация с по-лошо качество на по-висока цена.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР