Екшънът по видеоиграта от 80-те години на миналия век -

...
Екшънът по видеоиграта от 80-те години на миналия век -
Коментари Харесай

"Rampage: Унищожителите" е най-гледаният филм у нас

Екшънът по видеоиграта от 80-те години на предишния век - "Rampage: Унищожителите ", е най-гледаният у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните след предишния уикенд. Филмът с Дуейн Джосън-Скалата, който с изключение на Земята би трябвало да избави и любимеца му - горилата Джордж, е гледан от 14 017 фенове и има 158 480 лв. доходи за трите дни по екраните у нас.

На втора позиция е идната премиера от предишния уикенд - екшън-комедията "Такси 5 ". Познатата история за супер-колата със знак на такси, ръководена от водач, който се оправя във всевъзможни обстановки и този път би трябвало да помогне за прекъсването на "италианска тайфа " е гледана от 13 644 фенове и има 127 128 лв. доходи за първите три дни у нас.

Трето място е за третата премиера от предишния уикенд - хорърът "Нито тон ". Историята за семейство, което живее в гробовна тишина поради боязън от невидими създания, преследващи и атакуващи всеки тон, е гледана от 6 657 фенове и има 70 916 лв. доходи за първите три дни у нас.

Четвърто място е за "Зайчето Питър ". Игрално-анимационната история за сложното общуване сред стопанина на къщата Томас и жителите на градината му, основана на книгата на Биатрикс Потър от 1901 година е гледана от 57 729 фенове и има 466 709 лв. доходи за 17-те дни на екраните у нас.

Пета позиция измежду най-гледаните филми е за "Играч първи, подготви се " по романа на Ърнест Клайн. Приключенският екшън за Уейд Уотс, който влиза във виртуална химера, с цел да търси "великденското яйце ", заложено в играта "Оазис ", е гледан към този момент от 31 773 фенове и има 351 006 лв. доходи за трите седмици по екраните у нас.

Шесто място в топ 10 е за комедията "Секс на куково лято ". Историята на трима родители, които си слагат за цел с всевъзможни средства да провалят концепцията за първи секс на дъщерите им в абитуриентската нощ, е гледана от 12 616 фенове и има 112 812 лв. доходи от билетите им за първите 10 дни по екраните.

Седмо място е за украинската анимация "Откраднатата принцеса ". Приказката за рицари, принцеси, магьосници, обич, храброст и другарство е гледана от 9 301 фенове и регистрира 74 301 лв. от билетите им за двете седмици у нас.

На осмо място е "Tomb Raider: Първа задача ", основан по едноименната видеоигра. След петте седмици на екраните у нас филмът за първите години на познатата героиня Лара Крофт е гледан от 67 880 фенове и има 732 564 лв. доходи.

Девето място е за психо-трилъра "Коварен капан: Последният ключ ". Четвъртият филм за парапсихоложката доктор Елиз Рейниър, която се връща в родния си дом, с цел да се изправи против страховете си, е към този момент 10 дни на екраните у нас и за това време са го гледали 5 880 фенове и има 47 780 лв. доходи.

Десета позиция е за екшъна "Огненият пръстен: Революция ". Вторият филм за войната сред хората и Йегърите от едната страна и чудовищата Кайджу - от друга, е от месец на екраните у нас и за това време са го гледали 26 613 фенове и има 286 375 лв. доходи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР