Екшънът "Без последна спирка" с Лиъм Нийсън в главната роля

...
Екшънът "Без последна спирка" с Лиъм Нийсън в главната роля
Коментари Харесай

Екшънът "Без последна спирка" е най-гледаният филм у нас

Екшънът "Без последна спирка " с Лиъм Нийсън в основната роля е най-гледаният филм у нас след предишния уикенд, сочат систематизираните данни от киносалоните.

Случващото се със осигурителен брокер, който би трябвало да избави личния си живот и живота на останалите пътуващи във влака, с който се прибира от работа, е гледано от 11 953 фенове и е събрало 121 257 лв. доходи за първите три дни от излизането на кино лентата у нас.

На втора позиция е "Джуманджи: Добре пристигнали в джунглата ". Историята, продължаваща разказаното в първия филм по едноименната книга на Крис Ван Олсбърг премеждие на Алън Париш, в което се включват нови четирима гимназисти, е от месец на екраните у нас, като за това време към този момент са я гледали 125 372 фенове и е събрала 1 222 140 лв. доходи.

Трето място съгласно зрителския интерес след предишния уикенд е за анимацията "Бикът Фердинанд ". Рисуваната история, която ни води в малко испанско градче и споделя за пътя на един бик до арената, е гледана от 72 439 фенове и има 636 484 лв. доходи за месец на екраните у нас.

Четвърто място е за българския филм "Нокаут или всичко, което тя написа ". Романтичната история, разрастваща се зад Океана и у нас, е към този момент 10 дни на екраните и за това време са я гледали 27 612 фенове и има 232 989 лв. доходи.

На пето място в топ 10 са "Междузвездни войни: последните джедаи ". След пет седмици осмият по ред филм за борбата сред остатъците от Републиката и войските на Първия ред е гледан към този момент от 251 446 фенове и има 2 725 659 лв. доходи.

Шеста позиция измежду най-гледаните филми у нас е за драмата "Чудо ", основан по книгата за деца на Ар Джей Паласио. Филмът с Джулия Робъртс, Оуен Уилсън и Джейкъб Трембли, разказващ за интеграцията на момче с лицеви деформации в учебно заведение, е гледан от 12 868 фенове и има 111 722 лв. доходи за 10 дни у нас.

На седмо място е българският филм "Дъвка за балончета ". Романтичната драма за протичащото се с двамата основни герои в края на 80-те години на предишния век и в настояще време, е от месец и половина на екраните у нас и за това време са я гледали 60 352 фенове и е събрала 499 443 лв. от билетите им.

Осма позиция е за втората премиера от предишния уикенд - "Малък огромен живот ". Утопичната история за проект, в който всички хора би трябвало да бъдат смалени до растеж от 10 сантиметра, като това би трябвало да се случи за два века, е гледана от 2 284 фенове и има 23 764 лв. от билетите им.

На девето място е биографичната история за американския политик и предприемач П. Т. Барнъм - "Най-великият шоумен ". Разказът за театър, който превзема публиката в средата на 19-ти век в Америка, е гледан от 16 026 фенове и има 143 622 лв. доходи за 17-те дни по екраните у нас.

Десета позиция е за анимацията "Падингтън 2 ". Приключението на мечето Падингтън, което дружно със семейство Браун би трябвало да откри крадеца Финикс, за си върне книга, която е определена за подарък на обичаната вуйна Люси, е гледано от 32 211 фенове и има 261 439 лв. доходи за съвсем два месеца на екраните у нас
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР