Екшън в ефира на бТВ се разрази при участието на

...
Екшън в ефира на бТВ се разрази при участието на
Коментари Харесай

Татяна Дончева и Цветанка Ризова се захапаха в ефир

Екшън в ефира на бТВ се развихри при присъединяване на Татаня Дончева в предаването " Лице в Лице " на Цветанка Ризова.

Няма стихия " Магнитски ", разяснява Татяна Дончена по БТВ и продължи:

" Това е един избирателен фоерверк, който е подбуден, съгласно мен, в прекомерно огромна степен, от желанието на Съединени американски щати да парира съветското влиние в България в този исторически миг, в сравнение с поради корупция, офшорни сметки, неслучайно, главната част от пакета оповестени имена касае енергетиката. Аз подлагам на подозрение положителните планове да бъде подкрепена България в битката с корупцията. ", сподели Дончева.

" Обстоятелството, че се занимават с съветското въздействие в България и се употребяват всевъзможни средства, с цел да бъде парирано и да покажат на други, че не е желателно да се замесват с позиции, които могат да бъдат окачествени като проруски. Това е ориста на дребните страни. Подлагам под подозрение желанието на Съединени американски щати да помогне с корупцията. По-скоро има битка за въздействие ", счита тя.

" Това, което се предлага като пакет закони в Плана за възобновяване и резистентност, няма да свърши никаква работа. Гълъб Донев не го схваща. Не го схваща и Христо Иванов, като си показва, че десницата е единствената, която има предпочитание да извърши правосъдна промяна.

Нали разбирате какво отношение към корупцията има законът за понижаване на наказването за клюка на държавните служители? Каква връзка има това? Без конституционна смяна не е допустимо да реализираме устройство на правосъдната система, с което да не се мъчим ", съобщи още Дончева.  

" Няма болшинство за това ", сряза я водещата.  

" Може ли да не ме прекъсвате ", ядоса се Татяна Дончева.  

" Може, само че ще ви преустановявам, когато е нужно ", означи Цветанка Ризова.

" Без конституционна смяна не може да стане това, което желаеме. Преследват се закононарушения. Не можете да въведете механизъм за надзор на държавен служител. Трябва системата да ви разрешава да възпирате държавния чиновник от дейности, които нарушават закона.

Всичко, което прави работа за основния прокурор са процедурата по излъчването му и свалянето му. Него го избират личните му подчинени, което го прави безотговорно ", сподели Дончева, съобщи Стандарт. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР