Екшън с елементи на уестърн се е разиграл във Видин

...
Екшън с елементи на уестърн се е разиграл във Видин
Коментари Харесай

Страшен въргал във Видин! Двама се биха като тигри с цяла тумба ченгета

Екшън с детайли на уестърн се е разиграл във Видин в нощта против събота, оповестява "Булнюз ". Двама мъже са се били с два екипа чиновници на реда.

Случката е станала ул. „ Княз Дондуков “ в крайдунавския град. Полицейски патрул спрял за инспекция двама млади мъже. Те неоснователно показали експанзия и отказали да изпълнят полицейските разпоредби.

За подпомагане към мястото неотложно се насочил още един дежурен екип. Макар ченгетата да били много повече на брой от агресорите, те срещнали компликации да ги усмирят и задържат. Двамата мъже се били като тигри и съумели даже да ранят двама от униформените. Единият от тях е с охлузна рана на коляното, а на другия потърпевш пръста на дясната ръка. На двама от чиновниците на реда пък били повредени униформите.

В последна сметка буйстващите мъже били обезвредени и арестувани, само че за задачата е употребена физическа мощ и помощни средства. Побойниците - 30-годишен видинчанин и 31-годишен от Ново село, били приведени в ареста и арестувани за период до 24 часа.

Работата по случая продължава, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР