Екшън RPG хитът Diablo 3 ще излезе за Nintendo Switch.

...
Екшън RPG хитът Diablo 3 ще излезе за Nintendo Switch.
Коментари Харесай

Diablo 3 за Switch е порт на 6-годишна игра на пълна цена

Екшън RPG шлагерът Diablo 3 ще излезе за Nintendo Switch . Diablo 3 – The Eternal Collection за конзолата на Nintendo включва всички експанжъни, местен и онлайн ко-оп и тематични козметични предмети от света на Nintendo.
Blizzard направи формалния анонс ден, откакто информация за врата изтече в мрежата.

Diablo 3 – The Eternal Collection се обрисува като цялостна версия на оригинала. Тя ще съдържа експанжъните Reaper of Souls и Rise of the Necromancer, които направиха истинската игра не чак такова неуместно премеждие, което можеше да изиграете за един следобяд. Ще забележим и неповторими предмети, отдадени на Reaper of Souls and Rise of the Necromancer, като Ganondorf Armor Set и други

Diablo 3 за Switch ще предлага мултиплейър за до четирима души, както офлайн в сплит-скрийн режим на една подпора, по този начин и онлайн. Само не забравяйте, че сходно на Xbox Gold и PS Plus, онлайн играта на Nintendo Switch ще бъде платена.

Diablo 3 – The Eternal Collection е тъкмо това, което чакахме – порт на една остаряла игра, излязла през далечната 2012 година и налична за цели пет други платформи. Независимо от това, тя ще се продава на цялостната цена от 60 $ като че ли е чисто нов артикул. Екшън ролеви игри като нея са много подобаващи за хибридния темперамент на Switch, само че да бъдем реалисти – в случай че сте желали да играете Diablo 3 до момента, сигурно сте го създали в миналите шест години.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР