Екшън-комедията "Такси 5" се изкачи на първа позиция при най-гледаните

...
Екшън-комедията "Такси 5" се изкачи на първа позиция при най-гледаните
Коментари Харесай

Екшън-комедията "Такси 5" стана най-гледаният филм у нас

Екшън-комедията "Такси 5 " се изкачи на първа позиция при най-гледаните филми у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните след предишния уикенд.

Познатата история за служител на реда, таксиметров водач и престъпен проблем, с който се оправят, разрастваща се по улиците на Марсилия с познатото такси с екстри, е гледана от 36 425 фенове и има 321 735 лв. доходи за десетте дни по екраните у нас.

На втора позиция е "Rampage: Унищожителите ". Екшънът по видеоиграта от 80-те на предишния век с Дуейн Джонсън в основната роля е към този момент 10 дни по екраните у нас и за това време са го гледали 29 058 фенове и има 316 517 лв. доходи.

Трето място е за премиерния трилър "Истина или предизвикателство ". Мексиканската разходка на група младежи, която се трансформира в игра на живот и гибел, е гледана от 4 607 фенове и има 42 502 лв. доходи за първите три дни у нас.

Четвърто място е за игрално-анимационния "Зайчето Питър ". За месец на екраните историята на обителите на една зеленчукова градина и притежателят на къщата до нея е гледана от 65 358 фенове и има 529 339 лв. доходи.

Пета позиция в топ 10 е за другата премиера от предишния уикенд - "Пчеличката Мая: Игрите на меда ". Европейската анимация, продължение на едноименния филм от 2014 година, в която Мая би трябвало да се включи в Игрите на меда, с цел да избави кошера си, е гледана от 4 113 фенове и има 36 056 лв. доходи за първите три дни у нас.

На шесто място е трилърът "Нито тон ". Историята за оживели на Земята, които живеят в гробна тишина поради чудовища, които атакуват след издаването на какъвто и да е тон, е към този момент 10 дни по екраните у нас и за това време е гледана от 12 505 фенове и има 122 885 лв. доходи.

Седмо място е за екшън-фантастиката "Играч първи, подготви се ", основана по романа на Ърнест Клайн. Приключението на Уейд Уотс, който влиза във виртуалната химера, с цел да откри "великденското яйце ", е гледано от към този момент 34 830 фенове и има 383 239 лв. доходи за месец на екраните у нас.

Осма позиция е за комедията "Секс на куково лято ". За трите седмици у нас опитите на трима родители да спрат реализирането на първия полов контакт на дъщерите им по време на абитуриентската нощ са гледани от 16 986 фенове и имат 150 428 лв. доходи.

Девето място е за третата премиера от предишния уикенд - "Слънце в среднощ ". Романтичната драма за 17-годишната Кати, която има рядко заболяване и излиза единствено през нощта и се среща с Чарли, е гледана от 1 445 фенове и има 13 325 лв. доходи за първите три дни у нас.

На десето място е анимацията "Открадната принцеса ". Украинската приказка с рицари, принцеса и магьосници е към този момент три седмици по екраните у нас и е гледана от 11 649 фенове и има 92 778 лв. доходи.

Българската премиера от предишния уикенд - военната драма "Врагове " на режисьора Светослав Овчаров, е на дванайсто място по зрителски интерес. Създаденият по автентичен случай черно-бял филм за времето на Балканската война е гледан от 933 фенове и има 6 016 лв. доходи за първите си три дни на екраните.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР