Eкшън като във филм се разигра в Кресна в събота

...
Eкшън като във филм се разигра в Кресна в събота
Коментари Харесай

На Е-79: Двама братя пребиха като в мутренските времена зверски мъж с бухалки, полицията е по петите им

Eкшън като във филм се разигра в Кресна в събота вечер, откакто двамата братя Росен и Васил биха с бухалки 28-годишния си съгражданин Евгени. Мелето станало малко след 19 ч. на автомивка на основен път Е-79, директно до бензиностанция. Това съобщи струма.бг. Тримата мъже имали среща. Докато си говорели, Росен и Васил почнали да постановат, където сварят, Евгени. Единият брат не се задоволил да го бие с голи ръце и извадил бухалка от лекия автомобил.

След побоя братята се качили в крайслера на Васил и избягали в незнайна посока. Няколко часа по-късно пребитият е потърсил лекарска помощ в незабавното със мощни болки в главата и гръдния панер. Медиците го препратили към експертите в санданската болница. Направени са му рентгенови фотоси и обстойни медицински проучвания. Въпреки хематомите по главата и тялото му Евгени е освободен за домашно лекуване.

По време на багра Росен също е наранил ръката си и е потърсил лекарска помощ в санданската болница. Ренгеновата фотография посочила, че има строшаване на костта на дясната китка, само че все пак мъжът напуснал болничното заведение по свое предпочитание. Заради екшъна ул. “Ново село ” в Кресна бе почерняла от полиция, изработен е оглед на дома, където живеят двамата братя побойници, само че не са открити. Росен и Васил нямат до момена престъпни досиета в полицията. Кое ги е предиздвикало да работят по този начин нападателно, занапред следствието ще открива. Двамата се укриват повече от денонощие от органите на реда и към момента се търсят. За случая е известен и дежурният прокурор. Образувано е досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 311.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР