Ексфутболистът Благой Георгиев разполага с лична готвачка. Това е устата

...
Ексфутболистът Благой Георгиев разполага с лична готвачка. Това е устата
Коментари Харесай

Джизъса яко го тресе грандоманията: Нае си лична готвачка

Ексфутболистът Благой Георгиев разполага с персонална готвачка. Това е устата кулинарка Нина Малакова, която се изяви в първия сезон на готварския формат " Хелс китчън “. Новината разкри 46-годишната дама посредством пост в формалния си профил във Facebook.

Нина се изявява в лъскавия наргиле бар, управителен от Благо. Освен че снима част от приготвените специалитети, Малакова осведоми приятелите си в мрежата идни събития и нови кулинарни изкушения. Според осведомени концепцията да притегли експерт, който да угажда и на персоналните желания отвън менюто, била на Джизъса. Той бил праволинеен в избора на личен състав и изрично декларирал, че в кухнята място имат единствено най-хубавите, писа " Телеграф “..

Нина от своя страна бе една от фаворитките във формата, само че отпадна малко преди финала на шоуто. Въпреки всичко геният и уменията й бяха приети както от началник Виктор Ангелов, по този начин и от останалите играчи.

Завършилата на 4-то място Нина е била притежател на заведение, а сега е основен готвач. Майка е на три деца. Нашумя със свадите след края на формата, когато реши да чисти сметки с някогашните си противници. Тогава Малакова популяризира чат от обща група на участниците, в които наскърбява фамилиите им, в това число и децата им.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР