Екс водещата Албена Вулева и майка й Людмила Захажаева бяха

...
Екс водещата Албена Вулева и майка й Людмила Захажаева бяха
Коментари Харесай

Вулева и майка ѝ се лашкат в 10ката - slava.bg

Екс водещата Албена Вулева и майка й Людмила Захажаева бяха хванати от недоволни жители да се возят без маски в трамвая. Двете дами без терзания газят разпоредбите за предотвратяване от covid-19 в градския превоз.

Нарушението провокира вълна от неодобрение, откакто фотографията им бе оповестена в една от най-големите групи на столичани в обществената мрежа Facebook.

"Майка и щерка стоят индиферентно в трамвая, нарушавайки разпоредбите за градския превоз и covid-19, и това с публични персони, които дават образец, думи нямам “, „ Така ли се пазим? " и "Тези двете отново газят разпоредбите, само че този път се касае за живот и здраве “, са единствено част от отрицателните мнения за постъпката на Вулева и майка й.

Двете дами от край време са недолюбвани

освен в светското пространство, само че и измежду елементарните хора, които са на мнение, че прекаляват със скандалния имидж. Припомняме ви, че двете демонстрираха характерите си в риалити формата „ Вип Брадър “, където отнесоха много рецензии за представянето си.

В момента не е ясно с какво се занимават майка и щерка и от кое място изкарват прехраната си, защото Албена отдавна не се изявява като водеща и публицист, писа „ Телеграф “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР