Екс министърът на образованието в кабинета Станишев“ проф. Даниел Вълчев

...
Екс министърът на образованието в кабинета Станишев“ проф. Даниел Вълчев
Коментари Харесай

Даниел Вълчев аха да удави жена си в Австралия! Вижте какво им се случи по време на гмуркане

Екс министърът на образованието в кабинета „ Станишев “ проф. Даниел Вълчев обожава красивата си брачна половинка Милена Паунова, само че още се буди нощем от кошмари, откакто едвам не я удавил в Тихия океан, научи HotArena.

Тъй като е маниакално разпален по гмуркането и употребявал всяка почивка, с цел да се отдаде на дайвинга, юристът от партията със затихващи функционалности на Национална движение „Симеон Втори" принудил жена си да го последва в случката, писа „ Таблоид “.

Едно такова премеждие обаче за малко да коства живота й, защото Милена страдала от язва на стомаха, а болестта е противопоказно при дайвинг. Преди време двойката решила да чества Нова година в Австралия, където юристът нямал самообладание да надене маската и шнорхела и да се потопи дълбоко.

Баровците се засилили към топ мястото за дайвинг, фантазията на всеки гмуркач – Големия бариерен риф в Коралово море в периферията на Тихия океан. Там някогашната зам. – министърка на районното развиване, която е сдържан и внимателен човек, преглътнала страха от медузите, които от горната страна на всичко били в размножителен интервал, и решила да се топне в дълбокото. Но станал различен гаф – очилата й се замъглили и 30 минути плувала на десетки метри в тъмнотията на океана, без да вижда безусловно нищо.

Макар и да била карала курсове по гмуркане, юристката по този начин и не научила трика по какъв начин да си сменя маската под вода . Вълчев бил наясно с драмата, само че все пак предиздвикал хубавицата да го придружи в рисковото начинание.

Половин час професорът я снимал по какъв начин се гмурка, а хасковлийката не посмяла да признае, с цел да не му скапе удоволствието, че пред очите й е тюрма и е на няколко дъха от удавяне . Когато излезли на сушата, се оказало, че по неточност са промили очилата й не със специфичен разтвор, а с чиста вода, която не прави работа.

След като научил какво се е случило, той си споделил, че би трябвало да се ожени за тази дама. След преживения стрес Милена се почувствала зле, стомахът я присвил, а щом се прибрали в България, лекарите я приели в „ Пирогов “ и я оставили в болничното заведение, защото била пред кръвоизлив на язвата. Можело да почине, в случай че не била взела ограничения от малко малко в точния момент .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР