Екранната половинка на Деси Стоянова – Сашо Кадиев, се сбогува

...
Екранната половинка на Деси Стоянова – Сашо Кадиев, се сбогува
Коментари Харесай

Сашо Кадиев напусна „Преди обед“, но остава част от bTV

Екранната половинка на Деси Стоянова – Сашо Кадиев, се сбогува със феновете със сълзи на очи.

 

Той означи, че е подготвен за нови провокации, откакто загърбва телевизионната си кариера след 12 години в предаването „ Преди обед “, с цел да може да се отдаде напълно на актьорството. Той не скри, че телевизионните му изяви ще му липсват доста, даже и ранното ставане, с което той е много скаран. Актьорът обаче остава част от bTV, защото съгласно осведомени ще е водещ на предаването „ България търси гений “.

 

На 21 юли, когато бе последното предаване за този сезон, Кадиев се сбогува със феновете и екипа на „ Преди обед “. За 12 години на дребния екран, той има цели 2 540 ефира. Той означи, че след толкоз дълго време поема по нов път, защото желае да сътвори нещо ново и друго, както и да е по-активен на театралната сцена.

 

Освен това призна, че е почнал на смешка като водещ на предаването, само че напълно не на смешка се изнизали 12 години, в които той израсна като експерт пред очите на феновете. Двамата с Деси даже се трансфораха в обичаната екранна двойка на стотици фенове. Той не скри, че предаването е било най-вълнуващото премеждие в живота му, само че желае да поеме по нов път.

 

Именно предаването „ Преди обед “ го научило, че фантазиите се сбъдват, че може да става рано, само че не и да стига в точния момент. Разбира се около множеството триумфи е позволил и редица неточности, от които обаче си е извадил поуките.

 

Признава, че през последните две години му било доста мъчно да съчетава актьрството и работата си като водещ в „ Преди обед “.

Деси Стоянова не можа да повярва на това, че Сашо Кадиев не се успа най-малко за последното си предаване. На финала тя му подари доста персонален подарък – албум със занимателни техни фотоси през годините.

 

Кадиев към този момент отдъхва на морето и се приготвя за новия сценичен сезон. Той е доста благополучен от това, че най-сетне ще има опцията да се отдаде на огромната си обич – театъра.

Инфо: Уикенд

Тагове: Сашо Кадиев Деси Стоянова актьор тв водещ „ Преди обед “ сбогуване
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР