Екранната Галя, която се прочу покрай ролята си в сериала

...
Екранната Галя, която се прочу покрай ролята си в сериала
Коментари Харесай

Калина Кузманова от „София ден и нощ“ се занемари! Показа отпуснато дупе и телеса на столичен басейн

Екранната Галя, която се прочу около ролята си в сериала „ София денонощно “, както и със селската си изцепка в заведение, лъже почитателите си във Инстаграм с добре обработени фотоси, а в реалност физиката й е много надалеч от основаните илюзорни показа, видя HotArena.

Човек на Горещата сцена документира в фотоси на какво наподобява Калина Кузманова отвън образа си в интернет. Важно е да отбележим, че това е един от дребното пъти, в който пишман актрисата е уловена на плаж без съществуването на грим по лицето си .

Щракнахме я към столичен басейн, до момента в който отегчено крачеше към барчето за питиета и намусено чакаща да бъде обслужена от бармана.

Похвално е, че в действителност е без макиаж на припек – нещо, което известните ни випове това лято не съблюдават и запушват порите на кожата си на пакост. Но… фигурата, която Калина клатушкаше към басейна, изобщо не е онази, която ние сме привикнали да виждаме . Вместо плътно тяло, Галя от „ София денонощно “ тресе пухкави форми , непомирисвали фитнес зала от месеци. А гърдите й са … увиснали като за дама на нейната възраст.

Кузманова се оказа и много по-ниска, за разлика от издължените й снимки в Инстаграм, да вземем за пример.

Няма по какъв начин да не изтъкнем, че много мъчно разпознахме, че това е точно тя. Пълно е с руси дами, ходещи на плаж със сламените си екстеншъни и леко дегизирани със слънчеви очила. Особено от така наречен всемирски хайлайф станаха като клонинги и когато носят тъмни очила, напълно не можеш да ги идентифицираш…

Важно е да уточним и това, че този път Кали не е вдигала селски кавги на личния състав на заведението. И тук е моментът да напомним изцепката й при започване на годината – блондито спретна сеир в кафене на столичната улица „ Раковска “, недоволна, че барманът й направил топъл чай.

Журналистът Камен Лисички несъзнателно станал очевидец на грозната сцена и описа случката на страницата си във фейсбук.

Ма ти знаеш ли, че работя в " Нова телевизия ". Мене ме дават по " София денонощно ", а тука се подиграват с мене. Аз съм актриса... “, след което псевдо звездата била изхвърлена позорно на улицата от шефа на заведението.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР