Екозотичната танцьорка Мони Зенгинер успя да спечели зрителите на предаването

...
Екозотичната танцьорка Мони Зенгинер успя да спечели зрителите на предаването
Коментари Харесай

Отпадналата от Ергенът Мони Зенгинер за Евгени: Той е момче, няма мъжка сила

Екозотичната танцьорка Мони Зенгинер съумя да завоюва феновете на предаването " Ергенът " с разсъжденията си и това, че съумя да резервира хладнокръвие макар множеството офанзиви, ориентирани към нея от няколко от останалите участнички. Тя обаче не съумя да завоюва сърцето на Евгени Генчев и беше следващата напуснала без роза в ръка. 

Въпреки че си потегли относително бързо, Мони не таи никакви неприятни усеща към Евгени. Тя обаче изразява свободно преценката си за него.  В ново изявление Мони съобщи, че за нея Евгени е още единствено момче, в което няма " мъжка мощ " и не е мощен и устойчив. Тя счита, че Евгени търси по-слаби от него дами, които са още " девойки " и по тази причина не е била оценена от него.
                             

Мони показа също по този начин, че е имала желание да опознае Евгени, който обаче бил под напрежение от някои девойки, които са го занимавали със личните си проблеми.

В друго изявление в края на предходната седмица екзотичната хубавица показа, че харесва по-зрели мъже и че има потребност от човек до себе си, с който да изживява в действителност вълнуващи моменти.

" Много хора ми пишат и ме стопират по улицата. Благодарят ми, че са видели подобен образец по малкия екран – на едно силиконово момиче, което в това време е доста положително, стойностно и интелигентно. " – сподели Мони. 
                             

Зенгинер съобщи, че не съжалява за присъединяване си, тъй като е изживяла нещо ново. Момичето е изрично, че не е от дамите, които се борят за мъжкото внимание и интерес.

Мони е запазила близки връзки с всички дами, с които е станала близка в шоуто. Подигравките и рецензиите обаче не са нещо, което са я раздрусали. " Тези думи просто не стигат до мен ", сподели още риалити звездата, която се дефинира за Алфа жена.
 9 обстоятелството за новия ерген Евгени Генчев, които не знаете  9 обстоятелството за новия ерген Евгени Генчев, които не знаете  9 обстоятелството за новия ерген Евгени Генчев, които не знаете  9 обстоятелството за новия ерген Евгени Генчев, които не знаете
 edna рожден ден една Edna.bg/Istock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР