Еколозите няма да могат безплатно да къмпингуват след приемане на

...
Еколозите няма да могат безплатно да къмпингуват след приемане на
Коментари Харесай

Дневник пак пуска фалшификации на зелените за Царево


Еколозите няма да могат гратис да къмпингуват след приемане на Общия организационен проект на Царево.

От няколко месеца по този начин наречените зелени, а другояче елементарни грантаджии са се вторачили в Царево. И по съответно в идния да се одобри общ организационен проект /ОУП/ на града. Налетяли са над морското градче, като скакалци. Фронт мен на акцията против курорта е подвизаващият се като червен-син-зелено -лилав шаман гражданин на търновското село Миндя Евгени Дайнов. Тази свидна рожба на Института по история на Българска комунистическа партия е решила, че хората в Царево нямат право да развиват града си и по тази причина към този момент от съвсем десетилетие прави всичко допустимо да саботира приемането на Плана.
Негов приятел в това начинание е новоизлюпения общински консултант в София - кърджалиецът Тома Белев, някогашен шеф на парк Витоша. Та тези двамата предвождат рояка изгладнели еколози, които всеки ден пускат копи пейс писма с един и същи текст против приемането на този значим за царевчани документ.
Днес уеб сайтът Дневник, обслужващ ползите на шайката към обвинения предприемач Иво Прокопиев възторжено оповестява, че "1100 писма на жители са пуснати против Общ устройствен план на Царево ". Само, че срамежливо пропущат обстоятелството, че това не са жителите на града, а е акция на събрани от прът и въже еколози проведени от тия двамата.
Тома Белев откакто "оправи " едно хубаво Витоша, почна да "оправя "и София, а в този момент се е заел и с Царево. Другият е професор Генчо Дайнов, който за има нема 30 години попрескочи от Българска комунистическа партия в Съюз на демократичните сили, повъртя се към президента Желю Желев, не пропусна усмихнат да се снима клекнал в краката на Сергей Станишев, та до в този момент когато се подреди на хранилката на Прокопиев и неговите зелени.
Разбира се зелената компания прави този бойкот заради тяхните си ползи. Те са свързани с дивото къмпингуване, т.е. да стоиш на отмора на плажа на брега на морето и да не дадеш един лев. Новият План на града поставя завършек на тази привилегия на еколозите. Като се одобри Общ устройствен план и като се дефинират режимите и нормите за потребление на териториите в града и към него, зелените увисват и няма да има паркирани гратис каравани, кемпери и издигнати палатки и дупки за кенефи. Ще се одобряват правила, а това никак не им се харесва.
Затова е тоя писък на зелените по проекта Царево. Като са доста загрижени за природата и за спазването на законите, за какво не реват против резиденцията на Прокопиев, тръсната на върха на Германката в Созопол, а!
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР