ЕКО България отвори втората си бензиностанция в страната на пълно

...
ЕКО България отвори втората си бензиностанция в страната на пълно
Коментари Харесай

ЕКО България отвори втора бензиностанция на самообслужване

ЕКО България отвори втората си бензиностанция в страната на цялостно самообслужване в село Усойка, община Бобошево. Новият обект на веригата дава опция на клиентите независимо да правят целия развой по зареждане на автомобила си, без да е нужно наличието на чиновници. В интервала от 11 януари 2021 година, до 11 февруари 2021 година, притежателите на карти EKONOMY и SDI, които заредят на новата бензиностанция, могат да се възползват от специфична отстъпка от 10 ст./л за бензин и дизел. На бензиностанцията не се оферират газ и метан.

С този нов обект компанията усили броя на бензиностанциите ЕКО в страната на 92. То е издигнато по нова идея и визия, които ЕКО ползва през последните години за бензиностанциите си във всички страни, в които има комерсиална активност. Мащабният план по възобновяване и рационализация в България, се чака да завърши през тази година. През 2020 година, бяха приключени общо 46 бензиностанции ЕКО и през 2021 година, още 38 обекта ще бъдат с новата визия на марката. Тази инвестиция на компанията в страната възлиза на близо 2 милиона евро.

„ Въпреки сериозната и непрекъснато изменяща се конюнктура, продължаваме да изпълняваме сполучливо нашите проекти по отношение на мрежата на ЕКО в България, с една единствена цел – да предоставяме на всички наши клиенти висококачествени горива и чудесно обслужване. Инвестираме в нови търговски обекти и обновяваме съществуващите, с цел да отговорим на изменящите се потребителски потребности и да въведем и в България общата визия и стандарти, които Групата ни ползва във всички страни, където имаме активност. Основни наши цели остават сигурността и сигурността – както на нашите клиенти, по този начин и на нашите чиновници “, показа господин Андреас Триантопулос, Изпълнителен шеф на ЕКО България.



За да подсигурява качеството и количеството на горивата, предлагани във веригата от бензиностанциите си, като част от програмата си Гаранция ЕКО, компанията постоянно организира неочаквани инспекции дружно с самостоятелната инспектираща организация Булгарконтрола.

За лоялните си клиенти, EKO предлага карта EKONOMY, която дава промоционални цени при зареждане от цялата гама обичайни и премиум горива на марката, както и преференциални условия за други артикули и промоции. Всеки искащ може да получи своята карта EKONOMY гратис от обектите на ЕКО в цялата страна.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР