Екипите започнаха работа в 13.00 ч. днес, посрещайки автобус, пристигащ

...
Екипите започнаха работа в 13.00 ч. днес, посрещайки автобус, пристигащ
Коментари Харесай

Медицински специалисти от Община Видин проверяват пътници за симптоми на коронавирус

Екипите започнаха работа в 13.00 ч. през днешния ден, посрещайки рейс, идващ от София във Видин. Специалистите, снабдени със защитни дрехи, маски и ръкавици, премериха температурата на пасажерите с безконтактни термометри. На мястото участва и заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова, която дава отговор за организацията на целия развой и даде нужните инструкции.

Мярката за предварителна защита на разпространяването на ковид бе подхваната, откакто през вчерашния ден Общинският спешен щаб взе решение на свое съвещание. Тя се отнася за инспекция на идващите рейсове и влакове от София. Изготвен е график, по който ще се работи всекидневно в интервала на оповестеното до 29 март изключително състояние в страната.
Медицинските експерти от направление „ Социални услуги и здравни действия “ към Община Видин се включват непринудено в самодейността, давайки своя принос в битката с подлия вирус.

Ако се откри нараснала температура при някой от пасажерите, той се насочва към общопрактикуващия доктор или към Центъра за незабавна здравна помощ.
Последна информация и всичко за ковид, 17 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР