Екипите с мобилни дезинфекционни комплекси на руската армия са дезинфекцирали

...
Екипите с мобилни дезинфекционни комплекси на руската армия са дезинфекцирали
Коментари Харесай

Руските военни дезинфекцираха втора болница в Италия

Екипите с мобилни дезинфекционни комплекси на съветската войска са дезинфекцирали второ здравно заведение в италианската провинция Ломбардия. Това заяви съветското министерство на защитата в събота, представено от международните медии.

" Екип от епидемиолози и вирусолози на Министерството на защитата на Русия извърши цялостна санитарна стерилизация на пансиона за възрастни хора " Каза Рипосо " в град Немуро.

Общо санирани са над 1500 квадратни метра интериор ", се споделя в известието.

Русия продължавa да оказва помощ на Италия, изпраща още лекари и съоръжение за битка против COVID-19 Руската военна техника беше употребена и за обработка на налични пътища до пансиона със специфичен реагент.

Освен това, военните ревизираха още два обекта в Ломбардия, с цел да изяснят обсега на идната работа. Руските военни дойдоха в Италия, с цел да оказват помощ в битката с COVID-19 след диалози сред президента Владимир Путин и премиера Джузепе Конте.

Те са оборудвани с преносими дезинфекционни комплекси и мобилни лаборатории, които дават опция да се дефинира допустимо най-бързо причинителят на инфекцията.

Испания следва компактно Италия в черната статистика на ковид. Там бе обявено за рекордните 832 смъртни случая от ковид за последните 24 часа, предадоха Франс прес и ДПА.

Броят на жертвите на епидемията в Испания не стопира да нараства, като се изключи краткотрайния спад в четвъртък, отбелязва Агенция Франс Прес. Страната е на второ място по брой на жертвите на Ковид-19 след Италия. Вчера беше обявено за 769 жертви.

Броят на случаите на заразяване се усили с над 8000 за последните 24 часа, откакто управляващите взеха решение да подлагат на проби повече хора, с цел да преценяват по-добре мащаба на епидемията в страната.

Властите обаче акцентират, че има закъснение в темпото на ежедневното повишаване на броя на инфектираните и броя на умрелите в резултат на ковид. Правителството продължава да повтаря, че се чака скоро епидемията да доближи пиковия си миг, напомня Агенция Франс Прес.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР