Екипите на община София и Министерството на регионалното развитие и

...
Екипите на община София и Министерството на регионалното развитие и
Коментари Харесай

Фандъкова обеща да отчете на МРРБ ремонта на жълтите павета

Екипите на община София и Министерството на районното развиване и благоустройство (МРРБ) стартират взаимна работа по плановете за към катедралата Александър Невски , пл. " Народно заседание ", ул. " Шишман " и ул. " 6 септември ".

Това стана ясно на работна среща сред Йорданка Фандъкова и служебният министър на МРРБ- арх. Иван Шишков.
 Шишков: Жълтите павета са цъкаща бомба
Шишков: Жълтите павета са цъкаща бомба

Вината е общината и възложителя, съгласно служебния рефионален министър

По плана за възобновяване на централната градска част Столична община, до края на седмицата, ще внесат документите за удължение на периода за осъществяване с 6 месеца, съобщи кметът на София като добави, че допустимо най-скоро ще даде и документите за верификация на средства по осъществените досега ремонтни действия по ул. " Граф Игнатиев " и ул. " Солунска ".

По отношение на ремонта на трамвайното трасе по бул. " Цар Борис III ", Фандъкова регистрира пред арх. Шишков, че има прогрес, а за забавянето на първия стадий от трасето, изпълнителят ще бъде глобен.
 Затвориха Графа за следващ ремонт на ремонта
Затвориха Графа за следващ ремонт на ремонта

Улицата към този момент е с пропаднали и разрушени плочи

Фандъкова уточни, че е разговаряла с кмета на регион " Овча купел " и дава обещание оптимално бързо да се даде на страната общински терен за градеж , което Общинският съвет ще прегледа на 10 ноември.

Като различен главен приоритет министър Шишков сложи и старта на процедурите по създаване на Софийския околовръстен път от бул. " България " до връзката с автомагистрала " Струма " при " Люлин ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР