Екипи на РУ-Сливен, участък Надежда“ и сектор Специални тактически действия“

...
Екипи на РУ-Сливен, участък Надежда“ и сектор Специални тактически действия“
Коментари Харесай

Операция в Сливен - иззеха 11 музикални уредби заради нарушаване на нощната тишина

Екипи на РУ-Сливен, сектор „ Надежда “ и бранш „ Специални тактически дейности “ към ОДМВР-Сливен са направили надзор и голям брой инспекции през почивните дни в град Сливен при профилирана интервенция.

Акцията е денонощна за времето от петък до неделя на територията на квартал „ Надежда “ за запазване на публичния ред, недопускане осъществяване на закононарушения, попречване и откриване на груби нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и реализиране на административен надзор по съблюдаване Наредбата на Община Сливен.  В хода на интервенцията са проверявани транспортни средства, лица, търговски обекти и елементи домове. В часовете след 23,00 часа екипи на сектор „ Надежда “, взаимно със чиновници на бранш „ Специални тактически дейности “ са правили обход в квартала за определяне на случаи на нарушение на нощната тишина. 

Екипите са установили нарушавания на място, като в това време са отреагирали и на получени сигнали от тел. 112. Иззети са 11 музикални уредби на лица, които редовно нарушават нощната тишина, за което са формирани 11 акта по Закона за отбрана от шума в околната среда. Съставени са 5 протокола за предизвестие по Закона за Министерство на вътрешните работи. Двама са арестувани за несъблюдение на полицейско предписание при отзоваване на сигнал за битов спор. Съставени са 12 акта и 23 фиша по ЗДвП, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Сливен. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР