Екипи на пътноподдържащото дружество работят за възстановяване на движението при

...
Екипи на пътноподдържащото дружество работят за възстановяване на движението при
Коментари Харесай

Работи се за възстановяване на движението по пътя Девин - Кричим

Екипи на пътноподдържащото сдружение работят за възобновяване на придвижването при 73-ти километър на пътя Девин - Кричим. По-рано през днешния ден прекосяването в сектора бе лимитирано, а трафикът бе ориентиран по обходен маршрут през Девин - Широка лъка - Пампорово - Чепеларе, поради наводнение на платното откакто река Петварска излезе от корито и заля правата от третокласния път при разклона за село Осиково.


От интензивните превалявания и преливането на реката е отвеян банкета на пътя при 73-ти км, подкопано е пътнато платно и насипа зад стената на улук.

Възстановено е придвижването на транспортни средства до 3,5 тона по пътя Чуреково - Михалково от км 45 до км 50, а за колите над 3,5 т ограничаването остава. По-рано през днешния ден река Чурековска заля пътното платно и придвижването по нея бе лимитирано.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от безплатното мобилно приложение LIMA, от интернет страницата на АПИ, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР