Екипи на пътноподдържащото дружество работят за възстановяване на движението при

...
Екипи на пътноподдържащото дружество работят за възстановяване на движението при
Коментари Харесай

Река Петровска излезе от коритото си и отесе банкета край пътя Девин – Кричим

Екипи на пътноподдържащото сдружение работят за възобновяване на придвижването при 73-ти километър на път III-866 Девин – Кричим. По-рано през днешния ден прекосяването в сектора бе лимитирано, а трафикът бе ориентиран по обходен маршрут през Девин – Широка лъка – Пампорово – Чепеларе, поради наводвяне на платното откакто река Петварска излезе от корито и заля правата от третокласния път при разклона за село Осиково. Това оповестиха от пресслужбата на АПИ.
 Девин-Кричим  Девин-Кричим  Девин-Кричим  Девин-Кричим
От интензивните превалявания и преливането на реката е отвеян банкета на пътя при 73-ти км, подкопано е пътнато платно и насипа зад стената на улук.

Възстановено е придвижването на транспортни средства до 3,5 тона по път III-862 Чуреково – Михалково от км 45 до км 50, а за колите над 3,5 т ограничаването остава. По-рано през днешния ден река Чурековска заля пътното платно и придвижването по нея бе лимитирано.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от безплатното мобилно приложение LIMA, от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР