Екипи на пътноподдържащите фирми продължават разчистването на падналите дървета на

...
Екипи на пътноподдържащите фирми продължават разчистването на падналите дървета на
Коментари Харесай

Продължава чистенето на проходите Петрохан и Троянски

Екипи на пътноподдържащите компании не престават разчистването на падналите дървета на проходите " Петрохан " и " Троянски ", оповестиха от пресцентъра на АПИ.

Пътната права от село Гинци до билото на Петрохан е разчистена от падналите дървета от насъбрания влажен сняг. Екипите работят мобилизирано за почистване в оптимално къс период на сектора от върха до село Бързия. До възобновяване на придвижването през прохода обходният маршрут е през Искърското дефиле.

Продължава работата и на Троянския проход. От Троян до върха падналите дървета са отстранени от платното и настилката е почистена. Работи се по разчистването на пътя от билото до Кърнаре. Целта е Троян - Кърнаре да бъде отворен на следващия ден.

АПИ моли водачите да не навлизат в затворените проходи до цялостното им почистване и възобновяване на безвредната проходимост. Мерките се подхващат за запазване живота и здравето на пътуващите и сигурност на придвижването.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от безплатното мобилно приложение LIMA, от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В организацията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР