Екипи на пътноподдържащата фирма и на продължават разчистването на падналите

...
Екипи на пътноподдържащата фирма и на продължават разчистването на падналите
Коментари Харесай

Продължава разчистването на прохода „Петрохан“ от паднали дървета

Екипи на пътноподдържащата компания и на не престават разчистването на падналите и пречупени дървета и клони на пътя през. Движението през него остава затворено заради заплахата от рухването на нови. Четири багера и два товарача подкрепят екипите, които работят при извънредно тежки условия.
До възобновяване на прекосяването през „ Петрохан “ водачите могат да употребяват като различни направления път Е-79 Монтана - Мездра и от там през или по Автомагистрала „ Хемус “ до София и назад.
 Проходът Петрохан е затворен Проходът Петрохан е затворен
Проходът Петрохан продължава да е затворен – поради паднали дървета. Алтернативният маршрут за тежкотоварния трафик е през Искърс...
моли водачите, на които им следва пътешестване, да потеглят с коли с подобаващи гуми, да карат със съобразена скорост и нараснало внимание, да съблюдават нужната отдалеченост и да не подхващат внезапни маневри. Всички регионални пътни ръководства наблюдават метеорологичните прогнози по региони и подхващат обработка на настилките във връзка предстоящото захлаждане, с което се усилват и предпоставките за замръзване. За повишение сигурността на придвижване, в случай че метеорологичните условия го изискват ще се затварят избрани сектори за култивиране на трасето с химически субстанции и инертни материали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР