Екипи на Пътна полиция ще контролират и подпомагат движението в

...
Екипи на Пътна полиция ще контролират и подпомагат движението в
Коментари Харесай

Екипи на Пътна полиция ще контролират и подпомагат движението в област Видин

Екипи на Пътна полиция ще управляват и подкрепят придвижването в област Видин.
Комисар Петър Петров: През идващите дни чакаме натоварен трафик. Шофьорите да съблюдават прецизно разпоредбите за придвижване, да бъдат дисциплинирани и толерантни.
Празникът на 6 септември и поредицата от почивни дни постановат спомагателни ограничения за застраховане на публичния ред и сигурността на придвижване в района. Това заяви през днешния ден пред публицисти комисар Петър Петров – шеф на отдел „ Охранителна полиция “ в ОДМВР-Видин.
"В петък и неделя чакаме по-интензивен трафик, за трите почивни дни доста поданици на региона ще се върнат по родните места ", посочи още комисар Петров.
"Служителите на отдел „ Охранителна полиция “, бранш „ Пътна полиция “ и трите районни ръководства във Видин, Белоградчик и Кула са основали нужната организация и набелязали спомагателни ограничения за дейна предварителна защита и надзор. Целта е добър публичен ред, успокоение и сигурност за жителите и гостите на региона, както и безвредно придвижване по пътищата. На всички празнични мероприятия, планувани за осъществяване в района, ще има полицейска защита. Екипи на Пътна полиция ще управляват и подкрепят придвижването по направленията към граничните контролно-пропусквателни пунктове на територията на област Видин - Дунав мост-2, Връшка чука и Брегово.
Интензивният трафик постанова нараснало внимание ", акцентира началникът на отдел „ Охранителна полиция “. Той моли към водачите на МПС да съблюдават прецизно разпоредбите за придвижване, да бъдат дисциплинирани и толерантни, да извършват разпорежданията на контролните органи. Препоръката важи и за пешеходци, и за велосипедисти. Безопасността на пътя зависи от държанието на всички участници в придвижването.
На 7 септември полицейските чиновници ще проведат профилирана интервенция „ Алкохол, опиати и недееспособност “ за недопускане ръководство на моторни транспортни средства от неправоспособни или водачи, използвали алкохол/наркотици.
При инспекциите по пътищата през идващите дни пътните служители на реда ще употребяват всички налични механически средства за надзор на скоростните режими.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР