Екипи на МВР влязоха в сградата на Българския футболен съюз

...
Екипи на МВР влязоха в сградата на Българския футболен съюз
Коментари Харесай

МВР разследва БФС за икономически злоупотреби

Екипи на Министерство на вътрешните работи влязоха в постройката на Българския футболен съюз в квартал " Бояна ". Става дума за подозрения за стопански злоупотреби, удостовери основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов. По негови думи в границите на формираното досъдебно произвеждане против БФС са конфискувани документи.

Според наши източници следствието е поради подозрения със злоупотреби при наемане на спортни бази и закупуването на екипи за детски футболни тимове.
Ивайло Иванов, основен секретар на Министерство на вътрешните работи: Там се води следствие от Главна дирекция " Национална полиция ". В рамките на осъществяваната инспекция е докладвано на Специализираната прокуратура. Има формирано досъдебно произвеждане и там сега се правят процесуално-следствени дейности за длъжностно заграбване вероятно от чиновници на БФС.Борислав Попов, изпълнителен шеф на БФС: Получихме едно определение от Софийски областен съд, с което в БФС като институция е обещано единодушие да се извършат инспекции по наличностни документи, които не са разказани съответно. Една част от тези документи ние от дълго време ги бяхме подготвили, защото имахме искане от тях, към момента сме в периода и мислехме да ги изпратим на следващия ден.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР