Екипи на ДАНС и прокуратурата са влезли в сградата на

...
Екипи на ДАНС и прокуратурата са влезли в сградата на
Коментари Харесай

Спецакция на ДАНС заради незаконния внос на отпадъци от Италия

 Екипи на ДАНС и прокуратурата са влезнали в постройката на Министерството на околната среда и водите в София. Акцията в министерството е обвързвана с интервенцията в Ботевград, където от сутринта има засилено наличие на чиновници на ДАНС, прокуратурата и жандармерията.

Според неофициална информация акцията е обвързвана с противозаконния импорт на боклуци от Италия у нас, за който стана известно наскоро.

Проверявана е и работата на заместник-министъра на околната среда и водите Красимир Живков. До момента няма данни за арестувани. Освен в София и Ботевград, акции се организират и в други градове на страната.

За БНР представителят на основния прокурор Сийка Милева сподели сбито, че дейностите на проверяващите са по отношение на досъдебно произвеждане на Специализираната прокуратура.

На въпрос за ново дело ли става дума или за следствието за водната рецесия в Перник, за което с обвиняване е някогашният екоминистър Нено Димов, Милева отговори, че на този стадий не може да даде повече информация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР