Екипът в София създава голяма част от ключовите технологии на

...
Екипът в София създава голяма част от ключовите технологии на
Коментари Харесай

Българи представят иновации на ProgressNEXT в САЩ

Екипът в София основава огромна част от основните технологии на компанията

ProgressNEXT се организира от 6 до 9 май в Орландо, Флорида, с присъединяване и на български експерти (източник: Loren Jarrett / Progress / Twitter)

Специалисти от българския офис на Progress показват тази седмица новаторски разработки и положителни практики за основаване на приложения и цифрови прекарвания на световната конференция ProgressNEXT. Най-голямото събитие на Progress за клиенти и сътрудници се организира от 6 до 9 май в Орландо, щата Флорида, Съединени американски щати.

„ Екипът ни в София основава огромна част от основните технологии на Progress и има стратегическа роля в развиването на продуктовото портфолио на компанията в световен мащаб ”, сподели Лилия Месечкова, старши шеф „ Софтуерно инженерство ” в Progress, като акцентира, че и тази година българският офис има мощно наличие на ProgressNEXT.
още по тематиката
Общо 14 софтуерни, продуктови и маркетинг експерти от българския офис са лектори на ProgressNEXT паралелно до световни софтуерни специалисти и иноватори. Сред тях са Лилия Месечкова, Георги Атанасов, шеф „ Софтуерно инженерство ”, Йордан Илчев, Светозар Тосков и Илиян Илиев – старши мениджъри „ Софтуерно инженерство ”.

В сесиите си те показват новаторски планове, механически демонстрации и нови функционалности в продуктите, разработвани в България, включително платформата за цифрови прекарвания Progress Sitefinity, платформата за високопродуктивна разработка на приложения Progress Kinvey, инструментите за разработчици Progress Telerik и Progress Kendo UI – фреймуърк с отворен код за основаване на „ нейтив ” iOS и Android мобилни приложения и други

Георги Атанасов дружно с Деян Йосифов от своя екип ще показва нова технология на Progress за стереоскопична 3D визуализация на данни във виртуална действителност. Базирана на характерностите на човешката зрителна система, тя разрешава пресъздаване на реалистично чувство за дълбочина. Това се случва посредством проявление на две леко разнообразни изображения на лявото и дясното око надлежно. Технологията отключва голям брой благоприятни условия за визуализация на „ огромни и „ необятни ” данни и може да позволи редица бизнес провокации.

Специален преподавател на ProgressNEXT тази година е Меган Смит – третият основен механически шеф на Съединени американски щати (от 2014 година до 2017 г.) и основен изпълнителен шеф на shift7. Тя ще показа опита си в американското държавно управление и метода към технологиите, който нейният екип употребява, с цел да промени фундаментално композицията на Федералното държавно управление.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР